Vildt sjælden Toyota MR2 kan blive din


Kilderne kan ikke helt blive enige, men findes kun et sted mellem 35 og 37 eksemplarer af denne bil.

Nej, det er ikke en kitcar, som alligevel ikke helt vil stå ved, at den prøver at efterligne en Ferrari.

I stedet har vi her den ultimative Toyota MR2. Modellen lystre tilnavnet TRD-2000GT, og Toyota lancerede modellen for at fejre succes for racerbils-udgaven af MR2’eren.

Toyota sørgede for at gøre bilen 10 centimeter bredere i forhold til den almindelige MR2. Og det hele vejen rundt. Toyota Technocraft sørgede for resten. Også magien under hjelmen.Eksemplaret her skulle være god for mere end 500 hestekræfter fra en 2,2-liters motor. Faktisk er hver enkelt TRD-2000GT så heftigt ombygget, at Toyota udstyrede bilerne med en helt ny serie af stelnumre.

Men du skal forvente lidt arbejde. En del faktisk. For ikke bare har bilen tilbagelagt 240.000 kilometer, siden den forlod samlebåndet. Ifølge annonceteksten skal flere sensorer skiftes. Det samme skal koblingen i øvrigt.

Omvendt er lakken forholdsvis ny. Den røde bemaling blev nemlig lagt på for fem år siden. Og prisen på 13.600 dollars er til at overkomme.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk