VIDEO: Youtuber “finder” lade fyldt med biler – “De står her bare”

En Youtuber hævder, at han ved et tilfælde blev opmærksom på bygningen – hvor det bugner med biler. Den ene mere adskilt end den anden. 

På Youtube har Kenny Kaplan delt lidt af et syn med sine omkring 1.000 abonnementer. Selv siger han, at han fik et tip, om at der i East Hartford, Connecticut, USA, står en bygning fyldt med forladte biler.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Ud fra Kaplans videoer at bedømme er mange af biler mere eller mindr skilt ad. Men uanset hvem, der har parkeret dem der, ser det ud til at være en med forkærlighed for europæiske biler. I hvert fald er der på Kaplans videoer fra stedet langt mellem de amerikanske mærker.

Lige inden for bygningens porte er der parkeret en Rolls-Royce og et par Triumph TR6. Og de ser faktisk ret sørgelige ud. Men der er også en ældre BMW E38 7 Serie og dens modstykke af en Mercedes S-Klasse fra 1990’erne. I et hjørne af bygningen står en meget rød Volvo C70. En Mercedes SL Pagode og et eksemplar af den engang så almindelige Peugeot 405. Sådan én ser du næppe på vejene i dag.

Der har været endnu flere biler
At dømme ud fra kommentarerne er Kaplans følgere vilde med, hvad han kan vise dem.

Reklameblok:– Vildt sted, sikke en uspoleret samling, skriver én. Mens en anden tilføjer: Trist at se dem rådne væk på den måde. Der er nogle pæne biler imellem.

En tredje skriver, at han besøge det samme sted for år tilbage. Dengang stod der endnu flere biler i bygningen. Men ejeren – som åbenbart lever af at sælge brugte biler og dele, ville absolut ikke sælge noget af det.

Reklameblok:

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk