VIDEO: Så vildt ser det ud, når din bil har 1.300 hk… og bremsesvigt!

Det er aldrig rart at køre galt. Ulykken her må have jaget en skræk i livet på de to herre i den 58 år gamle Mercury. 

Det her er ingen almindelig Mercury Comet. Og ud fra skaderne efter den ulykke, som du kan se længere nede i artiklen her, at dømme, er det ikke sikkert, at den 58 år gamle amerikaner nogensinde kommer på vejene igen.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Med til historien hører, at ejeren inden ulykken havde brugt 24 år af sit liv og tusindvis af dollars på at perfektionere den gamle Comet. Men selv i perfektionisme kan der være fejl. Åbenbart.

Og når du samtidig har 1.318 hestekræfter fra en 10,3-liters V8-motor med kompressor under højre fod, skal der kun én ‘lille’ fejl til, før alt går galt. En lille fejl såsom svigtende bremser. Bremser der i øvrigt er 17 år gamle.

Og så er selv den mindste berøringen af speederen altså nok. I trafikken på det offentlige stykke vej var der da heller ikke meget at gøre. Foran Mercury’en kørte en minivan, som pludselig kom meget tæt på, da det begyndte at lugte af varme bremser.

Reklameblok:Heldigvis kom ingen personer alvorligt til skade. På hospitalet blev det konstateret at alle var sluppet med mindre knubs. Det samme kan ikke siges om den gamle Mercury.

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk