Reklame:

VIDEO: Johannes’ Audi RS 4 har svimlende 1.071 hestekræfter

Johannes’ Audi RS 4 vil én ting – og det er fremad. Under hjelmen er den 2,7-liters V6-benziner dog fortid.

Johannes Schönbergers Audi RS 4 er ikke helt, som den slags af B5-generationen af flest. Og det ikke kun fordi der nu ikke længere er nogen 2,7-liters V6-motor med dobbelte turboer at finde mellem forhjulene.

Bilen yder nemlig også – og hold nu fast – 1.071 hestekræfter. 690 hestekræfter mere end fabriksbilen fra Ingolstadt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

På den måde bliver det også en del nemmere at tilgive RS 4’eren, at den efterhånden har 22 år på bagsmækken. Ja, 22 år. Og det er endda for de yngste eksemplarer af modellen.

De første – og dermed ældste – RS 4’ere kom nemlig ud på vejene helt tilbage i 1999. Men tilbage til Johannes’ eksemplar.

LÆS OGSÅ: Vin Diesel bekræfter: “Fast and Furious stopper ikke – flere spin-off-film er planlagt”

Ser man bort fra de store O.Z-fælge, kan bilen minde tilforladeligt meget om en helt standard RS 4 B5. Men der tager du helt fejl. Under hjelmen ligger godt nok seks cylindre, men det er i VR6-format.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

På et rullefelt er den 3-liters motor senest blev målt til 1.071 hestekræfter ved 2,3 bars ladetryk. I klippet herunder lægger vi fra land med ‘kun’ 900 hestekræfter.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?