VIDEO: GT-R med 2.200 hk går fra 96-209 km/t på 2,5 sek.


Nok er Nissan GT-R efterhånden en gammel svend, men hurtigheden kan ikke tage fra den – særligt ikke fra det hvide eksemplar her.

2020-udgaven af Nissan GT-R yder fra fabrikken som minimum 572 hestekræfter. Men det er muligt og ikke alt for besværligt at trækket meget mere effekt ud af den 3,8-liters twinturbo-ladet V6’er.

Som i tilfældet her, hvor T1 Race Development har kastet sig kærligt over en GT-R. Resultatet er vanvittige 2.200 hestekræfter. Altså tæt på fire gange så meget som fra fabrikken i Japan. Fire gange!

LÆS OGSÅ: Ferrari har planer om en F40-efterfølger

Hvor sindssygt det er, skal vi vist en tur rundt om fabriksspecifikationerne for at fatte. En almindelige GT-R, hvis man da kan sige det, går fra 0-100 km/t på 2,7 sekunder.
Altså langsommere end det hvide lyn her flytter sig fra 96 km/t til svimlende 209 km/t. Det går den nemlig på bare 2,55 sekunder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk