VIDEO: Denne Lamborghini har sin egen yacht

Eller er det omvendt for denne “Miami Vice”-hvide Countach?


Båden – eller yachten ved navn Mizu – er 53 meter lang. Rigeligt til at kunne rumme en basketball-bane.. og en Lamborghini Countach på dækket. Og selvfølgelig ikke hvilken som helst Countach.

Nej, det er en LP5000 QV. Bilen er fra 1985, med direkte indsprøjtning i den 5,2-liters V12’er med 420 hestekræfter. Der blev i sin tid bare bygget 66 biler. Siden kom 544 biler med karburator og 455 hestekræfter til det europæiske marked.

Yachten? Jo, den er noget nyere. Bygget i 2004, leveret til sin seneste ejer i 2011 og senest bygget om i 2011. Der er lavet plads til et 14-personers hottub, flere barer og altså en basketbane.. plus bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
@superyacht

From one luxury toy to another, check out this 1987 Lamborghini Countach with incredibly low mileage sat on a yacht at flibs2022! The Fort Lauderdale Boat Show is running till 30th October and is the world’s largest in-warer boat show. Do you like what you see? 🔥👀 #flibs #boatshow #lamborghini #yacht

♬ black out days – favsoundds

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk