Reklame:

Vejdirektoratet advarer: Her kan racerløb skabe trafikpropper

En travl weekend på de danske veje risikerer at blive endnu mere belastende, når der samtidig er historisk racerløb i København, mener Vejdirektoratet.  

I weekenden lyder startskuddet til dette års udgave af det årlige racerløb Copenhagen Historic Grand Prix, der bliver afholdt fra fredag den 4. august til søndag den 6. august.

Racerløbet foregår i Bellahøj i København og kommer til at påvirke trafikken i hovedstaden. Det vil særligt blive vanskeligt at komme omkring lokalt ved Bellahøj og på vejene ind mod København.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Efter Frederikssundsvejstunnelen i retning ind mod Københavns centrum vil kørebanerne blive indsnævret til én vognbane fra torsdag den 3. august kl. 21.00 og frem til mandag den 7. august kl. 5.00.

Det skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Vejstrækningen gennem tunnelen ind mod København bliver således ikke direkte berørt, men mellem tunnelen og krydset ved Hulgårdsvej vil der kun være én vognbane. Trafikken i retning væk fra centrum vil ikke være berørt.

LÆS OGSÅ: Ejer af tidligere Saab-fabrik bekræfter: “Her skal bygges biler igen”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

I hele området omkring Bellahøj vil arrangementet give trafikale udfordringer, og der vil derfor blive opstillet oplysningstavler på motorvejsnettet til at informere om indskrænkningen af vognbaner efter Frederikssundsvejstunnelen.

For trafikanter ind mod København forventes trængslen at blive mest markant, hvis man kører ad Hillerødmotorvejen og videre gennem Frederikssundsvejstunnelen ad Borups Allé.

Vejdirektoratet opfordrer trafikanter til at finde alternative ruter ind mod byen fredag, lørdag og søndag i den første uge af august.

Reklameblok:


Artiklen er en pressemeddelelse fra en bilimportør eller fra en anden aktør i det danske bilmiljø og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende importør eller aktør.
Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?