Reklame:

Mikroskopisk V8-motor har helt vanvittig lyd… og pris!

Bliver man nogensinde for stor til at lege med fjernstyrede biler? Svaret er et stort rungende nej… efterfulgt af tonerne fra en mikroskopisk V8-motor.

For sådan en har kinesiske Toyan netop skabt. Du kan både købe den som et gør-det-selv-samleprojekt. Eller FS-V800, som den hedder, kan leveres færdigsamlet.

Så skal du sådan set bare lægge den i din foretrukne fjernstyrede racer og hælde benzin på. Eller det vil sige nitro fuel som de rigtig hardcore RC’ere kører på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Motoren i sig selv er bygget op som en crossplane crank-V8’er. Eller en  kryds-krumtap på dansk. Det hele i en 90 graders vinkel. Altså burde den lyde som en Ford Mustang GT. Bedøm selv i klippet herunder.

Men én ting er sikkert – du får den ikke gratis. Heller ikke selvom du er fiks på fingrene og kan samle selv. Prisen begynder ved 1.799 dollars.  Eller 13.200 danske kroner med den dagsaktuelle vekselkurs.

LÆS OGSÅ: Kørte dumt forbi politiet – så måtte 16-årig gå hjem


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?