Reklame:

Kørte dumt forbi politiet – onsdag måtte han gå hjem

En 16-årig dreng måtte onsdag eftermiddag finde en anden måde at komme videre på. Politiet tog nemlig hans knallert fra ham.

Onsdag eftermiddag dummede en 16-årig dreng sig gevaldigt. På Østergade i Rødekro valgte han nemlig at vise politiet en ulovlig knallert-manøvre.

Den 16-årige valgte nemlig at rive sin knallert op på baghjulet, lige i det han kørte forbi politiet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Manglende agtpågivenhed i trafikken var dog ikke det eneste, den unge trafikant blev sigtet for, da han øjeblikke senere blev standset af politiet.

Det skriver JydskeVestkysten.

LÆS OGSÅ: Bilmærke indrømmer: “Vi taber 31 milliarder kr. på elbiler bare i år”

Det viste sig nemlig også, at knallerten var manipuleret i sådan en grad, at den kunne køre hurtigere, end loven tillader. Syd- og Sønderjyllands Politi målte nemlig tophastigheden på den lille knallert til 62 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Desuden virkede knallertens forbremse og forlygte ikke. Og fordi det ikke er første gang, politiet stopper den 16-årige på den samme knallert, valgte ordensmagten at beslaglæggen den.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?