Tuner kaster sig over breeed Porsche Taycan


Har Prior Design lige bevist, at det ikke er slut med at style biler, bare fordi flere og flere af dem kører på strøm?

Vi kender – og nogen elsker at hade – Prior Design for deres vilde.. ja, design. Du er i hvert fald aldrig i tvivl, når blikket falder på en bil fra den tyske tuner. Denne gang er valget faldet på en Porsche.

Altså en elbil. Prior Design siger nemlig, at det vilde bodykit fås til både Taycan Turbo og Turbo S. Altså modellerne med fire elmotorer og firehjulstræk. På den måde er der heller ikke risiko for at forveksle bilen med ‘billig-modellen’. Den som bare hedder Taycan og i Danmark fås fra 820.000 kr. med afgift.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Skal du have et Prior-kit på din Porsche-ellert skal du som minimum punge ud med 1,7 millioner kr. (inklusiv afgift, red.), plus det kittet koster. H

Det er DYRT
Hele kittet består af ti dele. Altså inklusiv de bredere skærme og den enorme diffuser.  Skal du have det hele, løber regningen op i 9.000 euro svarende til 67.000 danske kroner.  Enkelte af dele kan dog også købes separat. Såsom spoileren til 890 euro. Eller 6.600 danske kroner.

Har du ikke en Turbo eller Turbo S-udgave af Taycan holdende i perlegruset, er du dog ikke helt udelukket. Men det kræver, at bilen i første omgang udstyres med de korrekte Turbo/Turbo S-kofangere. De skal selvfølgelig være originale fra Porsche, og det er heller ikke en billig omgang.

PS: De voldsomt store fælge er IKKE en del af pakken. Desværre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk