Tre gode grunde til at lease frem for at købe bil

Repeatly

Dette er sponsoreret indhold

Står du og overveje at købe ny bil? Men er du i tvivl, om leasing vil være en bedre løsning? Der er rigtigt mange fordele ved at lease, særligt for dig, der drømmer om at køre rundt i en lidt dyrere model, end den du har råd til at købe. Samtidig kan der også være en række økonomiske fordele, som er værd at være opmærksom på, hvis du overvejer at lease. I det følgende har vi derfor samlet tre fordele ved at lease frem for at købe bil. 

Du har mulighed for at køre rundt i drømmebilen

En af de største fordele ved at lease er, at det kan give dig muligheden for at køre rundt i lige den bil, du går og drømmer om. Mange har ikke det økonomiske råderum til at købe en helt ny Audi eller Porsche. Men leasing kan skabe mulighed for at få fingre i de biler, der ellers synes uden for dit budget. På Repeatly.dk kan du således lease en lang række eksklusive biler som for eksempel den nyeste Porsche Cayenne eller en Range Rover Sport til en månedlig ydelse, der er inden for de flestes budget. 


Du kender til dine samlede månedlige udgifter

Den måske største økonomiske fordel ved at lease er, at du kender alle dine samlede udgifter til bilen. Når du leaser, er det næsten altid tale om en samlet pakke, hvor forsikringer og service er inkluderet. Det vil sige, at det ikke koster dig noget, hvis bilen for eksempel skal på værksted.

På den måde undgår du altså alle de uforudsete udgifter, der ellers ofte opstår, når du er bilejer. Det skaber en kærkommen tryghed, særligt hvis du er den type, der godt kan lide, at du har helt styr på dine faste udgifter, og hader, når der pludselig opstår uforudsete omkostninger. Vi ved alle, at en ny bil kan ende med at være en utrolig dyr affære, hvis der hele tiden opstår forskellige problemer med den. Alt dette undgår du ved at vælge en leasingaftale i stedet for. 

Du kan skifte bilen oftere

En anden stor fordel er, at du kan skifte bilen ud langt oftere, og helt uden, at du skal bekymre dig om den har mistet værdi, og hvordan brugtbilsmarkedet ser ud. Som regel løber en leasingaftale over 12, 24 eller 36 måneder, hvorefter du enten kan fortsætte med den bil du har eller skifte til en af leasingselskabets andre modeller. Det gør det altså nemt ofte at prøve forskellige bilmærker og -modeller af.

Så er du typen, der elsker at skifte bilen ud med den nyeste model på markedet, er leasing altså den helt rigtige løsning for dig. Du vil aldrig opleve de store tab, der ellers ofte er forbundet med at videresælge helt nye biler, der mister deres værdi, så snart de har kørt få kilometer.


Reklame: