Træt af Corona? Her er genial underholdning på fire hjul

Åh, nytår. Kan vi så regne med, at skrækåret 2020 har sluppet sit tag i os? Næppe. Men hæng ikke med hovedet, for vi har fundet genial Corona-underholdning.

Vi skal stadig blive hjemme, stadig se så få mennesker som muligt og være vores eget bedste selskab. Sådan bliver det nok en rum tid endnu.

Men! Der er nu ingen grund til at hænge alt for meget med skuffen. For hos Morfars.dk har de fed underholdning at byde på, hvis fire hjul taler til dig.


Og det gør de, hvis du læser disse linjer. Den fjernstyrede monstertruck Quakeshock er en hårdfør banan, som virkelig tåler nogle tæsk. Og vi mener det.

Med indbygget bur tåler den nemlig nemt at lande på taget, hvis du mister kontrollen ud over det flyvehop, vi ved, du kan finde. De store hjul og ekstra lange støddæmpere gør, at bilen nemt drøner over forhindringer, man ellers ikke skulle tro var muligt at ‘besejre’ i en fjernstyret bil.

Du er flyvende fra start
Og så er det faktisk lige til at komme i gang med. Den vilde monstertruck leveres nemlig færdigsamlet. Det eneste, du skal sørge for, er fire AA-batterier til fjernbetjeningen. Og så selvfølgelig at give en pokkers masse gas.

Bilens power kommer i øvrigt ikke fra én men hele to elmotorer, så der er masser af overskud at lege med. Også i mørket, hvor to LED-forlygter gør bilen let at se – hvis du da tør at køre i mørket.

Skal du rigtig give den gas, kan du med fordel købe en større batteripakke. Så er vinterunderholdningen sikret, og du behøver ikke være nervøs for sne og sjap. Quakeshock er nemlig beskyttet mod vand. Det er altså genialt!

Den perfekte underholdning til de mørke dage og nætter – også under Corona-nedlukning. Kæmpe anbefaling herfra!

Men hvad koster sådan en bandit? Den koster bare 1.199 kr., så de fleste budgetter være med.

KLIK HER OG KØB DEN MED DET SAMME!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk