Toyota vil give ny garanti på din gamle bil

Foto: Bil Magasinet

“Toyota Relax” er Toyotas nye garantisystem, som også gælder for gamle modeller.

Med en ny garantiordning lægger Toyota op til kamp om kunderne på en ny front.

Hidtil har garanti været et stærkt salgsparameter for Kia, der som det eneste mærke i Danmark tilbyder syv års garanti på sine biler. Nu topper Toyota den op til hele ti år eller 160.000 km garanti, både Toyota og Lexus-modeller, og garantien gælder også gamle Toyota’er.

Det skriver Bil Magasinet.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Garantiordningen fordrer dog, at man får lavet foreskrevet service på et autoriseret Toyota-værksted. Hos Kia skal bilen blot til kontrol på et autoriseret Kia-værksted en gang om året.

Gælder – også – gamle modeller
Til gengæld gælder Toyota Relax både nye og gamle biler.

Kører man i en Toyota, der er under 10 år, og som har kørt under 160.000 km, kan man således få Toyota Relax, selv om den hidtil ikke er serviceret på et autoriseret Toyota-værksted – og også selv om service ikke er overholdt efter foreskrifterne.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Det kræver blot, at man vender tilbage til Toyota-værkstedet, og får Toyota Relax aktiveret med et service, og så efterfølgende får lavet den foreskrevne service på et autoriseret værksted.

Toyota Relax er ikke en dansk ting. Garantiordningen er ved at blive rullet ud i hele Europa, og det forventes at være fuldt implementeret i alle lande i Europa i løbet af 2022. I Danmark træder Toyota Relax og Lexus Relax i kraft fra 1. december 2021.

Reklame-video: