Reklame:

Toyota tror stadig på fossilbilen – vil bruge 2,6 milliarder på ny motor

Hvor mange bilproducenter har travlt med at aflive forbrændingsmotoren, trækker Toyota massivt i den anden retning.

Toyota har sendt penge til USA. Temmeligt mange penge faktisk. Helt konkret skal der fordeles 383 millioner dollars på fire fabrikker i USA. På de fire fabrikker skal der bygges biler med en ny firecylindret benzinmotor. Bilerne skal både været Toyota og Lexus-modeller. Det citerer Motor1.com den amerikanske Toyota-importør for.

LÆS OGSÅ: Bilist mister bil i byzone – Havde “glemt” af aflevere nummerpladerne

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Motoren vil blive produceret som ren forbrændingsmotor og en hybridløsning. Den fabrik, som får den mindste portion af pengene, ligger i Georgetown, Kentucky. Men her kan Toyota i forvejen producere op til 600.000 biler om året.

Dermed ikke sagt, at Toyota ikke også vil producere elbiler. Sidste år fortalte mærket, at man alene i USA vil bruge 3,4 milliarder dollars på udviklingen af batterier til elbiler. Pengene skal blandt andet bruges på en ny fabrik og ansættelsen af 1.750 nye medarbejdere.

 

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?