Teenager i pickup smadrer ind i seks cyklister – fire hårdt såret

En 16-årig texaner på tur i en pickup overså tidligere på ugen seks cyklister. Fire måtte sendes på hospitalet - to af dem med helikopter. 

En 16-årig texaner på tur i en pickup overså tidligere på ugen seks cyklister. Fire måtte sendes på hospitalet – to af dem med helikopter. 

En seksten-årig bilist i en pickup har ramt seks cyklister på en træningstur i Waller County i Hoston, Texas, det skriver FOX26 Houston.

Politiet rapporterer, at sammenstødet betød, at fire af cyklisterne fik skader i sådan en grad, at de måtte sendes en tur på hospitalet. Heraf blev to fløjet væk i helikopter.

Af uvisse årsager blev chaufføren ikke anholdt.– Han bremsede ikke for cyklisterne, fordi han havde travlt med at accellere og sende diesel-røg ud i hovederne på os, siger Chase Ferrell, der var en af cyklisterne som kørte på vejen. Dog ikke i den gruppe blev ramt af den 16-årige.

– Han ramte tre cyklister, inden han overhovedet begyndte at bremse, uddyber Chase Ferrell.

Om den 16-årige straffes for sin kørsel er på nuværende tidspunkt stadig et åbent spørgsmål. Men på Twitter har brugeren Rschooley delt en artikel om en lignende hændelse fra 2017.

Her blev en bilist idømt livstid, fordi han ramte og slog to cyklister ihjel.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk