Subaru-importør vil lave sin egen WRX STI

WRX STI er fortid. I hvert fald officelt. Men i Australien overvejer importøren mulighederne for at lave en specialmodel.

Samlebåndet i Japan er godt nok stoppet. Men som det så ofte er med den slags, og alt andet, er der ingen regler uden undtagelser. Og over for The Drive løftede en talsmand for den australske Subrau-importør sløret for noget af en idé.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Nemlig en specialversion af bil som teknisk set ikke laves mere – nemlig WRX STI. Hjemme i Japan har de høje herre i hovedkvarteret da heller ikke slukket alt håb om en ny WRX STI. Ifølge den australske importørs talsmand ‘lyttes der meget til det, kunderne vil have’. Og er efterspørgslen stor nok, er der ikke noget i vejen for, at bilen for grønt lys.

Det er ellers ikke mange måneder siden, at Subaru slukkede for idéen om at lave en STI-model ud af den nuværende WRX. Det selvom Subaru faktisk byggede konceptbilen. Den bil blev vist på den japanske biludstilling Tokyo Auto Salon tilbage i januar. Og det kan altså være den idé – en boksermotor med hybridteknologi – som Subaru er vendt tilbage til.

I hvert fald ville den australske importør ikke afvise, at bilen finder vej til det enorme land. På alle andre markeder må Subaru-fans dog ikke langt efter en lignende bil.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk