Se ny dansk driftdokumentar her

‘Doing it sideways’ er en ny dansk driftdokumentar – nu kan du se den her på boosted.dk

Det var lige, hvad vi trængte til. Levende billeder af en sport vi elsker. ‘Doing it sideways’ er fortællingen om et fantastisk fællesskab på fire hjul, om kærligheden til høj fart, brændt gummi og en helt særlig far-søn-relation.

I den 18 minutter lange dokumentar følger vi Mikkels kamp for point i første afdeling af Nordic Drift Series. Her kører han som både feltets og Danmarks yngste prodrifter – i en alder af bare 17 år – dør om dør med Danmarks bedste driftere.

Reklameblok:‘Vi snakker allesammen sammen. Det hjælper på, at man ikke bliver nervøs inden løbet’, lyder Mikkels stemme i løbet af dokumentaren.

Samtidig er det skud af ‘sindssyg adrenalin’, der får Mikkel til at sætte bål i BMW’ens bagdæk rundt om banens pointgivende scorezoner.

I en blanding af vilde droneoptagelser og kameraer helt tæt på den bagdæks-rygende action sætter ‘Doing it sideways’ et flot fokus på dansk drifting.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

SE DOKUMENTAREN HERUNDER

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk