Satte bil til salg på Facebook – så blev han tvunget til at skrotte den

Politi

Myndighederne fandt frem til den ulovligt ændrede pickup på Facebook – fredag blev den skrottet.

For et par måneder siden fortalte vi her på Boosted.dk historien om Mike Sebolds Dodge Ram. En bil der er ulovligt konstruktivt ændret, og som myndighederne fandt frem til, fordi Mike Sebold satte den til salg på Facebook.

Hele miseren, som betød at Mike Sebold fik forbud mod at sælge bilen til nogen som helst – og som kan du læse om her – har nu taget endnu en drejning.

I et Facebook-opslag fortæller Mike Sebold nemlig, at myndighederne nu har truffet en afgørelse i sagen. Bilen skal skrottes. Det er i hvert fald sådan det er endt. Faktisk er det allerede sket. I fredags kunste en ophugger bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det selvom myndighederne i New Jersey faktisk gav Mike Sebold mulighed for at beholde bilen. Det ville dog kræve, at han bragte den tilbage i lovlig stand. Myndighederne var endda villige til give Sebold mere end de 60 dage, han ellers havde fået til at bringe bilen tilbage i lovlig stand. Det fortælle en talsmand for myndighederne i New Jeresy til Carscoops.

Det, siger Mike Sebold, ville dog koste meget mere, end bilen er værd.

Derfor solgte Mike Sebold i denne uge så mange dele som muligt fra bilen – som han påstår at have købt uvidende om blandt andet en manglende katalysator – inden han fredag lod den skrotte.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk