Annonce:

Så lidt vand skal der til at totalskade en Tesla Cybertruck

En smule ferskvand har officielt gjort det af med en af de knap 12.000 Tesla Cybertruck, der endnu er bygget, det viser nye billeder fra ophuggeren.

Besøg vores annoncør:

Tesla Cybertruck rullede ud på vejene sidste år. Men de første eksemplarer er allerede sendt til ophug.

Det viser en række billeder fra onlineportalen IAAI, som sælger skrotbilerne videre. Her har man indtil for nylig haft to Cybertruck holdende.

Og i hvert fald den ene ser ikke ud til at være kommet noget til. Som i overhovedet. Alligevel er bilen erklæret totalskadet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Forklaringen? Den har stået i ferskvand til en smule op over panelet. Der står dog intet om, at vandet er trængt ind i bilen. Det er blot markeret, hvortil vandet har stået.

LÆS OGSÅ: På et år er antallet af brande i elbiler fordoblet i Danmark

Det hænger dårligt sammen med, at bilen har et såkaldt “wader mode”, og at Elon Musk hævder, at bilen praktisk talt kan svømme. Eller i hvert fald bruges som båd.

Omvendt lyder en elbil, der først én gang har været ‘angrebet’ eller i hvert fald omringet af vand, som en mildest talt risikabel investering. Forsikringsselskabet har ikke turdet andet end at erklære bilen, der i øvrigt kun har kørt 42 kilometer, for totalskadet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den anden Cybertruck hos IAAI er en noget mere åbenlys totalskade. Bilen, der ikke længere har den grå rustfrie stål-farve, men trukket over med matsort folie, har fået et ordentligt tryk i fronten.

Et kig ind i den matsorte bil afslører desuden, at sammenstødet har været kraftigt nok til at udløse samtlige airbags foran. AV!

Begge biler har allerede kostet formuer at afskrive som totalskader. Blandt andet på grund af deres pris og – ifølge Tesla i det mindste – enormt svære fremstillingsproces.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Teslas direktør Elon Musk hævder, at mærket med produktionen i højeste gear vil kunne bygge en kvart million Cybertrucks hver eneste år. Biler Tesla som minium tager 82.000 dollar for. Det svarer til 572.000 kroner.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Så lidt vand skal der til at totalskade en Tesla Cybertruck
Markeringen af hvor vandet har stået op til. Credit: AIIA

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler