Reklame:

Raserende på Hamilton – nu risikerer han en vildere bøde

Lewis Hamilton har allerede fået en bøde på 372.000 kroner for at bryde Formel 1’s reglement – nu bliver den måske endnu større. 

Lewis Hamilton kom ikke særligt langt under Qatars Formel 1-grand prix tidligere på måneden.

Den syvdobbelte verdensmester ramlede på første omgang sammen med holdkammeraten George Russell. Noget Hamilton efter løbet påtog sig skylden for.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hamilton fik efter løbet 50.000 euro svarende til 372.000 kr. i bøde for at krydse banen i Qatar, mens der stadig var biler på banen. Men nu skal den hurtige brite måske betale endnu mere.

Fra flere sider internt i Formel 1 har man nemlig brokket sig over den måde den internationale motorsports-organisation FIA lod Hamilton slippe på.

LÆS OGSÅ: Regeringen slår fast: “Danskere skal betale meget mere for diesel i 2025”

– FIA noterer sig, at Lewis var undskyldende ved den efterfølgende høring og erkendte, at det var et meget alvorligt sikkerhedsbrud.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Men hvis man tager hans status som forbillede i betragtning, er FIA bekymret for det indtryk, hans handlinger måske har givet yngre kørere, skriver FIA ifølge Reuters i en pressemeddelelse.

FIA siger dog ikke yderligere om bøden størrelse. Det er dog yderligere 25.000 euro i bødestraf, som Hamilton i første omgang slap uden om, fordi FIA gjorde den del af straffen betinget.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?