Annonce:

Politiet stopper vildt ulovlig Volkswagen – “Den går ikke”

Politiet har fuld forståelse for, at det kan være træls at fjerne sne og is fra bilens ruder. Men det skal altså væk. Det ignorerede en VW UP!-ejer dog total i weekenden.

Begrænset udsyn ud af bilens ruder kan ikke bare koste en bøde. I rigtig grove tilfælde kan politiet inddrage førerretten.

I weekenden slap en Volkswagen UP!-ejer dog med kørekortet i behold, da vedkommende mødte Sydøstjyllands Politi.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

“Vi kunne i hvert fald se, at vedkommende kørte rundt med et noget begrænset udsyn på grund af store mængder sne på bilen”, skriver politikredsen på sin Facebook-side.

Politiet opfordrer i sammen ombæring til, at man deler billedet af den tilsneede tysker med andre, der måtte have samme tendens til at tage ‘chancen’.

LÆS OGSÅ: Elbiler har i snit 79 procent flere fejl end fossilbiler

Det er dog langt fra første gang, at politiet hiver et eksempel på den slags kørsel frem lyset. Faktisk viser det sig, at halvdelen af danskerne helt glemmer, at det kan koste dem kørekortet at glemme at skrabe bilen fri for is og sne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det står især slemt til blandt en helt bestemt aldersgruppe af bilister, selvom de egentlig er blevet advaret mod konsekvensen. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler