Reklame:

Politiet om weekenden: “Vi slog til og beslaglagde bil ved ulovligt gaderæs”

Lørdag aften rykkede politiet ud efter anmeldelser om ulovligt gaderæs. Det blev især dyrt for én bilist.

Lørdag aften trillede Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi forbi Skælskør Hallen, hvor man havde fået en anmeldelse, om at noget ulovligt gaderæs var i gang.

Da færdselspolitiet nåede frem, blev de en dyr aften for de fremmødte bilister.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser politikredsen i weekendens døgnrapport.

En blev målt til at køre 129 km/t, hvor man højst må køre 80 km/t. Det givet et klip i kørekortet, og da det var det andet klip inden for de første tre år med kørekort, giver det et kørselsforbud.

LÆS OGSÅ: Politiet er massivt til stede for at tjekke biler – “Vi syner kun biler med god grund”

En anden blev målt til at køre 134 km/t, hvilket koster en betinget frakendelse af føreretten. Men værst står det til for en helt tredje bilist, selvom farten var knap så høj.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I en byzone blev denne tredjebilist nemlig målt til at køre 103 km/t. Og da det er mere end 100 procent for stærkt, noterer politiet den slags som vanvidskørsel.

Det koster ikke bare kørekortet. Bilisten måtte aflevere sin bil som politiet tog med sig fra stedet. Som det er i den slags sager, vil ordensmagten nu gå efter rettens ord, for at bilen kan konfiskeres på statens vegne.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?