Politiet: Disse køreprøver er aflyst i HELE landet


Det er ikke muligt at aflægge teori eller køreprøve hverken til motorcykel eller personbil – beslutningen gælder året ud, meddeler Rigspolitiet.

Det er corona-situationen, der nu for anden gang i år bremser alt, der hedder køreprøve til motorcykel og personbil. Det samme gælder teoriprøverne.

Det oplyser Rigspolitiet lørdag.

– Køre- og teoriprøver indstilles foreløbigt til og med den 2. januar 2021, dog skal der fortsat gennemføres prøver til storvognskategorierne, lyder det på Twitter.Årsagen til de landsdækkende aflysninger er situationen med corona i Danmark, oplyser Rigspolitiet til Ritzau.

Det er kun storvognskategorier, der fortsat kan afvikles prøver i, fastslår Rigspolitiet. Først d. 2 januar 2021 regner man med igen at kunne genoptage køre-og teoriprøverne, lyder meldingen på Twitter.

Sidste gang, både køre-og teoriprøver blev aflyst, var i marts i år, da statsminister Mette Frederiksen (S) på et pressemøde lukkede Danmark ned. Netop som følge af coronavirus.

Først i slutningen af april måned kunne man genoptage prøverne.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk