Politidirektør stoppet i Ferrari – “Jeg kan smadre din karriere, for jeg styrer showet her”


En amerikansk politidirektør havde ikke meget tilovers for den menige betjent, da stoppede ham med 148 km/t i en 110-zone. 

End ikke politiet er hævet over loven. Heller ikke i USA. Det måtte politidirektør Joe Mullins sande, da han for nylig blev stoppet i sin Ferrari 458 Italia.

Med 148 km/t i en 110-zone er Joe Mullins trafikforseelse måske ikke blandt verdens strengeste forbrydelser, men respekten for den menige betjent var tilsyneladende ikke tilstede.

– Jeg styrer tingene her omkring, svarede politidirektøren, da han blev informeret, om at han ikke vil slippe med en løftet pegefinger.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det viste sig nemlig, at det langt fra er første gang, at politidirektøren er snuppet på den forkerte side af færdselsloven.

Da politidirektøren fik besked på, at han ville få en bøde på 225 dollars, fik betjenten noget af en trussel retur. Fra sin plads bag rattet informerede politidirektøren sin underordnede, om at det ville være ‘karriereødelæggende’, hvis det skulle ende med en anholdelse. Det fortalte betjenten senere en kollega.

Ses vi til Auto Show?


Så langt kom det dog ikke. For politidirektøren adlød betjenten. Nu skal politidirektøren gennemføre et fire timer langt trafikkursus. Hvis han nægter, vil det blive vekslet til klip i kørekortet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk