På dette billede er der biler for 200 millioner kr.

Bugatti har taget billeder af de første 8 Chiron Super Sport 300+, lige før de forlod fabrikken i Molsheim.

Bugatti har taget billeder af de første 8 Chiron Super Sport 300+, lige før de forlod fabrikken i Molsheim.

Hver eneste Bugatti Chiron Super Sport 300+ koster mindst 3,315,000 euro svarende til 24,6 millioner danske kroner. Altså er der på billederne her biler for lige i underkanten af 200 millioner kroner.

Og der er altså kun otte biler. Vi kan i hvert fald ikke se flere. Om bilerne siger Bugatti, at ‘de er resultatet af et to år langt test- og udviklingsprogram’.

Alle otte biler leveres i farven jetblack med en karakteristiske orange staffering. Præcis som Bugatti viste bilen frem første gang i 2019.Udover selve bilerne får de otte meget heldige ejere også leveret deres nye Bugatti’er på samme dæktype – specialdesignede Michelin Pilot Sport Cup – som Bugatti satte hastighedsrekord med, da bilen blev lanceret.

Alle otte biler har W16-motorer med fire turboer og 1.600 hestekræfter. Men tophastigheden er ikke den samme, som Bugatti selv opnåede. Nemlig 489 km/t.

Bilerne er begrænset til 440 kilometer i timen. Men Bugatti har dog fortalt, at man ‘gerne hjælper kunder som vil mere end det’.

I alt skal der bygges 20 Chiron Super Sport 300+.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk