Reklame:

Nissan: Ja, vi arbejder på den næste Z’er

Vicepræsidenten for Nissans globale designafdeling bekræfter nu, at japanerne arbejder på 370Z’erens afløser

Faktisk har rygter og rapporter allerede tidligere på året været fremme om en ‘400Z’ med V6 og 400 hestekræfter – men nu bekræfter Nissan selv, at der arbejdes på den næste Z-model.

Ordene kommer nemlig fra designafdelingens vicepræsident Alfonso Albaisa, der har talt med det australske bilmedie Which Car.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Selvom Albaisa ikke fortalte meget om den næste Z’er, sagde han dog følgende.

Z’eren, åh Gud! Det er virkelig et stort pres. Du kan vel forestille dig, hvor begejstret jeg er over at være i en position, hvor jeg kan arbejde på lige den bil.

Centermotor i forklædning: Ny Corvette C8 takler Nürburgring 

Which Car spekulerer videre i, at det næste Z-koncept bliver afsløret på Tokyo Motor Show i 2019. Næste år kan Nissan nemlig fejre 50 års jubilæet for 240Z’eren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og med hensyn til ‘400Z’ så er den tanke nok ikke helt forkert. Mediet Autocar mener nemlig at vide, at den næste Z’er får samme V6’er som i Infiniti Q50 og Q60 – sandsynligvis med samme opsætningen. Det giver altså den næste Z’er lige i omegnen af 400 hestekræfter.

Noget mere end 370Z’s 328 hestekræfter. Måske vi endda får en Nismo-udgave med hele 480 hestekræfter at se.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?