Nissan er kvartfinale-klar med helt ny Qashqai i bedste roligan-stil

Nissan Qashqai med Dannebrog

Den er slet ikke officielt introduceret endnu, men Nissan i Danmark har været hurtigt ude med tredje generation af Qashqai!

Kvartfinalen i foldbold lørdag aften er nok gået de færreste menneskers næse forbi. Herrelandsholdet spiller kvartfinale i EM i fodbold, og den kamp er marketingafdelingen hos Nissan i Danmark klar på.

Faktisk så klar, at de har nuppet en af de helt nye udgaver af Nissan Qashqai direkte ud fra færgen på Esbjerg havn – og viklet den godt og grundigt ind i folie med Dannebrogs-tema.

“Det lykkedes at få ét eksemplar hasteleveret, så den kunne blive ”passende klædt på”, når vores danske fodboldslandhold skal spille kvartfinale på lørdag. Vi håber, den kan støtte op om endnu en sejr”, fortæller Nissans communication manager, Ann Strøby til Boosted.dk.Om det hjælper eller ej, må tiden vise. Vi hepper i hvert fald på de danske gutter!

Du kan læse mere om den nye Nissan Qashqai i vores test her!

Nissan Qashqai med DannebrogKasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk