Nissan afslører ny GT-R i morgen, men…

Tidligt om morgenen 14. september 2021 præsenterer Nissan en ny GT-R

Nissan vil have os – og især japanerne – til at holde øje med datoen 14 september 2021.

For kl. 07.30 om morgenen (dansk tid – altså) løfter Nissan sløret for en ny GT-R-model. Det skriver fabrikken selv i forbindelse med en video, som altså om nogle timer går live på mærkets egen Youtube-kanal.

Men før du bliver alt for opstemt, må vi desværre sige, at det nok ‘kun’ drejer sig om et facelift af den nuværende model. Og kun et som hjemmemarkedet i Japan får at se.

Det er altså ikke til os. Men vi forventer et lettere ansigtsløft til R35 GT-R, som Nissan har gjort det et par gange før – og så måske lidt flere hestekræfter. Kun måske. Vi ved det ikke.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den nuværende GT-R er “gammel”
Hvad vi til gengæld er mere end klar over er, at Nissan GT-R efterhånden er en gammel sag. 14 år har modellen på bagen. Omvendt er ydelsen fra den 3,8-liters V6-motor kun vokset siden præsentationen i 2008.

Den vildeste GT-R, Nismo Track Edition, har nu 608 hestekræfter. Det bliver til 720 hestekræfter hvis vi tæller konceptet GTR-50 med.

Pænt meget mere end de 480 hestekræfter Nissan begyndte med. Det er dog stadig peanuts i forhold den effekt, det er lykkedes flere tunere at hente ud af den solide V6’er. Over 1.000 hestekræfter er ikke unormalt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men hvad der præcist skal ske i morgen tidlig, ved vi altså ikke. Men du kan være sikker på, at vi skriver om det her på Boosted.dk, lige så snart søvnen er gnedet ud af øjenene.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk