Mystisk! Bilforhandler forlod 240 nye Mazda’er

Da en schweizisk bilforhandler i 2014 måtte dreje konkursnøglen, efterlod han 240 spritnye biler fra 80’erne og 90’erne – ingen ved rigtig hvorfor

Historien går ellers, at Heinz Macchi var en succesfuld forretningsmand, for hvem bilsalget gik godt.

Men af en eller anden grund fik han samlet sig mindst 100 biler i løbet af 1980’erne og 1990’erne, som han aldrig fik solgt. Det forlyder, at samlingen blev en besættelse for Heinz Macchi, og at det var derfor, at forretningen for seks år siden gik konkurs.

Hvad fik han så samlet? Jo, ikke rigtig noget eksotisk – faktisk. Primært ganske ordinære familiebiler fra Mazda som 323 og 626. Selvom samlingen også rummede Nissan og Saab.


Det gik godt for Heniz Macchi. I begyndelsen… Men til sidst flød papirerne hos den schweiziske bilforhandler, der menes at være fundet død i netop sin forretning engang i 2014

Det var i hvert fald mærker, Heinz Macchi solgte, da det gik godt op gennem 60’erne.  Rontal Park AG hed forretningen og den rummede foruden en salgsafdeling med flere hundrede biler og en go-kart-bane, bar og bowlingbane.

Mange af bilerne blev opkøbt af en polsk forhandler under en auktion i 2014, sådan så det ud uden for forretningen, da bilen endelig blev solgt. Indenfor stod endnu flere, spritnye biler.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre


Reklame: