Reklame:

VIDEO: Her bliver Mustang ædt af flammer på få sekunder

Da der gik hul på en slange med lattergas, stod flammerne på sekunder i motorrummet på denne Mustang

Der findes mange jokes om Ford Mustang. Flest handler om noget med mennesker i nærheden og hensynsløs kørsel. Men lige det her ønsker ingen. Ikke engang for den værste fjende, hvis man skulle være så uheldig at have pådraget sig sådan en plageånd.

Under ellers dybt kontrollerede forhold på en dragrace-bane bryder denne Mustang ud i et sandt flamme-inferno, da en slange med Dinitrogenoxid også kendt som lattergas springer læk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

FRA JERN TIL KUL PÅ 0,5
På få sekunder er det ‘Bye, bye, Mustang’, da flammerne først forvandler kølerhjelmen, dernæst fronten og forskærmene til kul.

Heldigvis kom ingen personer til skade, og ejeren har heller ikke mistet modet. Således påtænker Luis, som ejeren hedder, at genopbygget bilen, skriver 1320videos.

På nettet raser en heftig diskussion, om hvem der har skylden for brandens udvikling. De præmierer fronter står mellem dem, der mener, at brandmændende fumlede rundt og ikke var hurtige nok. Mens andre mener, at vind-og vejrforhold gjorde sit til for at umuliggøre slukningsarbejdet.

Hvad mener du? Se klip fra hændelsen herunder

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?