Møgunger stjæler to Lamborghini Urus – smadrer dem begge


I alt er tre personer tilbageholdt efter et tyveri fra Lamborghini-forhandler

Klokken var bare fem minutter over tre natten til tirsdag 19 februar, da tyverialarmen hos en Lamborghini-forhandler i den amerikanske by Boston begyndte at hyle.

En patruljevogn blev hurtigt sendt afsted. Men allerede på vej mod forhandleren opdagede betjentene en hvid og en sort Lamborghini Urus i høj fart. Efter jagten skrev politiet på Facebook, at det er et ret usædvanligt syn i byen.

LÆS OGSÅ: Åh nej: Ferrari F40 udbrændt i MonacoSynet fik da også patruljen til at eftersætte bilerne, der fulgtes af en Chevrolet Cruze. Det lykkedes betjentene at få stoppet sidstnævnte, hvor det viste sig, at en mindreårig uden kørekort sad bag rattet. Fører og passager blev taget med på politistationen, hvor de tilbageholdes.

Forsvinder i høj fart
De to Lamborghini’er forsvandt derimod i høj fart. De dukkede først op fem timer senere, da politiet i en nærliggende by meddelte kollegerne, at de to svinedyre SUV’er var smadret ind i hinanden efter først at have ramt bagenden af en Kia Soul.

I den umiddelbare forvirring efter ulykken formår den ene Lamborghini-tyv at flygte til fods, mens den anden måtte mærke håndjernene smække.

Endnu er det ikke opgjort, hvor meget alle bilerne er skadet for. Ligesom det heller ikke er opklaret hvem den sidste, undvegne tyv er. Men det er næppe billigt at sende en Lamborghini forbi pladesmeden. Og da slet ikke to med så ‘pæne’ buler.

LÆS OGSÅ: IKKE FØRSTE GANG – STJÅLEN SUBARU SMADRER IND I URUS

Omstændighederne taget i betragtning tog Lamborghini-forhandleren tyveriet og det efterfølgende drama med ophøjet ro og dette Facebook-opslag.