Modig tuner hugger BMW M4 op – forvandler den til pickup

Hvordan skiller du dig ud på SEMA? Du hugger selvfølgelig en helt ny. 


Nok er det længe siden, at australierne producerede den sidste Holden Ute. Eller som vi andre vil kalde det – en pickup. Men.. den særlige karosseriform findes skam stadig. En meget modigt tuner har taget et eksemplar med til dette års SEMA Show i USA.

Bilen – en BMW M4 Competition – er så ny, at den betragtes som en 2023-model. Formentlig den første af sin slags i verden. Altså med åbent lad.

BMW M4 Maloo er den døbt. Og bilen var helt ny, da den i april i år blev skåret op og lavet til pickup. Pickup-ombygningen har taget bare seks uger. Helt vild når man tænker på, hvor gennemført et stykke arbejde der står udstillet i USA.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Competition-betegnelsen betyder i øvrigt, at den 3-liters rækkesekser har 510 hestekræfter, 650 Nm og firehjulstræk..

Fyldt med kulfiber
Ombygning er udført af det californiske firma Dinmann, som normalt specialiserer sig i kulfiber-dele. Noget de heller ikke har kunnet skjule på M4’eren der svømmer i det fjerlette materiale. Også i kabinen for den sags skyld.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Apropos kabine er bagsæderne ikke helt væk, som man ellers godt kunne tro. Mind you, M4’erens plads til passagerer var ikke den bedste i forvejen. Men i stedet for individuelle stole er der lavet en bænk bagi. Om det så er behageligt, skal vi ikke kunne svare på. Men gennemført er det i hvert fald.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk