Reklame:

Mercedes tester AMG Project One

Mercedes har frigivet billeder af nye gadebils-monster med F1-teknologi

Mercedes har ikke sagt meget om AMG Project One, siden bilen stjal al opmærksomheden under sin præsentation på sidste års Frankfurt Motor Show. Men nu er der nyt.

Mercedes har nemlig selv frigivet billeder – godt af en heftigt camoufleret Project One – men den er god nok. Det her er produktionsbilens prototype fanget under noget testarbejde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: 17-årig tager køreprøven i en Bugatti Chiron

Mediet Carthrottle mener, at billederne er taget i Millbrook i England, der er et populært udflugtsmål for bilfabrikanter, som tester nyt grej.

Og ny er AMG Project One. I hvert fald i gadebil-sammenhæng. Den 1.6-liters hybrid-V6’er er nemlig det tætteste, vi lige nu kommer den nuværende Formula 1-teknologi godkendt til gadebrug.

Men nu er Mercedes heller ikke ligefrem dem, der har holdt mund om den nye, hyberhurtige stjerne. Selv siger de.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

“På grund af den meget karakteristiske Formula 1-lyd, er de (protyperne, red.) meget svære at holde offentligheden fra”.

LÆS OGSÅ: Audi S5 med et tvist: Eneste af sin slags i verden

En meget rammende beskrivelse af en bil med 1.007 hestekræfter, hvori omdrejningstælleren går til 11.000, der accelereres fra 0 til 200 kilometer i timen på bare seks sekunder, og tophastigheden først ligger efter de 350 km/t.

Reklameblok: 

 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?