Mercedes-AMG One er spottet på offentlig vej

Den vilde hyperbil, Mercedes AMG One, er set på vejene omkring Nürburgring i Tyskland - for selvfølgelig er den det.

Den vilde hyperbil er set på vejene omkring Nürburgring i Tyskland – for selvfølgelig er den det.

Det kan godt være, at Mercedes lige har meddelt, at AMG One er forsinket. Igen! Men det holder nu ikke tyskerne fra at teste løs på og med bilen. Og hvilket sted er mere oplagt end Nürburgring?

Nej, vel?! Vi er enige. Så her har Mercedes-AMG selvfølgelig været med bilen. Og det er ikke gået ubemærket hen, som du kan se i videoen længere ned i denne artikel.

For dem, som måtte have sovet under en sten de sidste fire år, kommer her en lille opfrisker. Mercedes AMG One blev præsenteret som konceptbil i 2017. Men først i 2020 blev produktionsplanerne endeligt bekræftet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
En F1-racer med nummerplader
Mercedes-AMG bygger 275 eksemplarer, og det kommer alle til at koste minimum 2,3 millioner euro. Godt 17 millioner danske kroner. For den slags penge får de heldige kunder til gengæld en bil, som ingen anden Mercedes – nogensinde!

For egentlig kan AMG One bedst sammenlignes med en Formel 1-racer. Forskellen er ‘bare’, at AMG One har nummerplader på og derfor må kører på andet end racerbaner.

Vi snakker en 1.6-liters V6-motor (yep, den Mercedes og resten af Formel 1-feltet bruger til ræs) med 760 hestekræfter og alt den el-hjælp Formel-bilerne også har.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det vil sige yderligere 494 hestekræfter fra elmotorerne.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk