Reklame:

Meldte “meget dyr” motorcykel stjålet – nu er ejeren selv sigtet

En 57-årig motorcyklist meldte tirsdag i denne uge sin meget dyre motorcykel stjålet – han er dog allerede krøbet til korset.

Meget tyder på, at en 57-årig mand ikke fortalte hele sandheden, da han mandag ringede til Midt- og Vestsjællands Politi for at melde sin meget dyre motorcykel stjålet.

Faktisk ved politikredsen allerede, at manden ikke talte sandt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge den 57-årige var motorcykel blevet snuppet fra en aflåst garage i Grevinge. Men videoovervågning fra stedet fik hurtigt politiet på andre tanker. Det skriver kredsen selv i døgnrapporten.

Hvad der helt konkret kan ses på videoen, fremgår ikke af politiets skriv om sagen. Men det er nok til, at ordensmagten nu har sigtet den 57-årige mand for falsk anmeldelse.

LÆS OGSÅ: Kontroversiel værkstedskæde har igen million-underskud

Motorcyklen, siger manden selv, meldte han stjålet for at begå forsikringssvindel. Noget der er mindst lige så ulovligt. Sagen er dog ikke slut for politiet af den grund.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Motorcyklen er nemlig stadig ikke fundet. Så efterlysningen af den er stadig opretholdt. Den 57-årige er langt fra den første med sort samvittighed, politiet er stødt på.

For nylig fik en bare 19-årige mekanikerlærling rettens ord for, at han er vanvidsbilist. Noget der bl.a. betyder, at han nu skylder sin mor 80.000 kr. og en BMW. Læs mere her.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?