Reklame:

Mor får konfiskeret nyindkøbt BMW – ‘fornuftig’ mekaniker-søn fløj forbi lasermåling

En 19-årige mand lærte på den hårde måde, at der ingen kære mor er, når man dummer sig fælt i trafikken. 

En 19-årig mand skylder sin mor en BMW. Den har staten nemlig konfiskeret hos hende, efter at sønnike en lørdag aften i september sidste år blæste gennem landsbyen Bøstrup.

Uheldigvis for ham holdt en politimand klar med et laserapparat på Hammelvej i byen. Lasermålingen kørte den 19-årige forbi med 194 km/t, hvor han måtte køre 60 km/t

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver lokalavisen.dk.

Nu har sagen været for en dommer ved  Retten i Randers, og her trak staten det længste strå. BMW’en kan konfiskeres for den vanvidskørsel, den 19-årige i øvrigt erkendte sig skyldig i.

LÆS OGSÅ: Kontroversiel værkstedskæde har igen million-underskud

I retten forklarede den unge vanvidsbilist, at han kørte om kap med nogle kammerater i to andre biler. De kæmpede om at ligge forrest, sagde han.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Bilen, der er fra 2005, havde den unge mands mor netop købt for 80.000 kr. I retten forklarede hun, at sønnen havde fået lov at låne den, fordi han altid var fornuftig.

Men på grund af gode personlige og sociale forhold lod retten ham ‘slippe’ med 40 timers samfundstjeneste, 20 dages betinget fængsel og en frakendelse af førerretten i tre år.

Retten mente også, at den 19-årige var i stand til at betale sin mor tilbage for bilen. Også selvom det måtte tage længere tid med lærlingeløn.

Reklameblok:


Den 19-årige er godt nok den seneste, men han er langt fra den første som må se staten køre mors eller fars bil væk

Tilbage i januar sidste år måtte en anden, dengang 19-årig mand aflevere nøglerne til sin fars bil og sit eget kørekort til politiet. Kort forinden var han blevet taget med 211 km/t – læs mere om det og flere sager her.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?