Le Mansory er en Ford GT til 12 millioner kr. – UDEN afgift!

Nu er der sat et prisskilt på den mest vanvittige Ford GT, der kan købes for penge.

Her på Boosted.dk har vi før skrevet om Le Mansory. Et monster af en Ford GT med 710 hestekræfter fra den centermonterede 3.5-liters EcoBoost-V6, der uden problemer render 350 km/t.


Dengang kendte vi dog ikke prisen, men det gør vi nu! Og hvis du da ikke allerede har tydet det ud af overskriften, skal du have den helt tunge tegnedreng frem nu.

Bilen kunne, da den var ny – Ford bygger ikke flere af den første generation – købes for 450.000 dollars. Svarende til godt 3 millioner kroner.


LÆS OGSÅ: VILDT! Denne urørte Golf R32 har kun 2.900 km på tælleren

Småpenge du slet, slet ikke kan få en Le Mansory for. Nej, den er faktisk dyre end selv de få brugtvogns-eksemplarer af den almindelige Ford GT som med priser fra 1.2 millioner dollars ellers er sendt godt og grundigt på himmelflugt.

Nej, her skal der hostes op med svimlende 1.8 millioner dollars. Eller lige i underkanten af 12 millioner danske kroner. Altså overhovedet før vi så meget som begynder at tænke på danske afgifter.

For den slags penge får køberne en superbil, der er gjort 50 millimeter bredere end den i forvejen over to meter brede bil er. En pokkers masse kulfiber og 21″ fælge svøbt i Continental Sport Contact 6-gummi.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af ‘Le Mansory’.