Reklame:

Langer ud efter Haas og Kevin Magnussen: “Vidste de ville blive et problem”

Det er ikke ligefrem roser, Willimas’ Alex Albon har til overs for Kevin Magnussen eller holdkammeraten Nico Hulkenberg, efter de tre kolliderede i Brasilien.

– Dette års trafikpropper.

Det er, hvad Willimas’ Alex Albon synes, Haas-kørerne Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg er.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det meget lidt flatterende ord faldt, efter Albon røg ud af grand prixet i Brasilien. Netop fordi den thai/britiske Formel 1-kører ramlede sammen med Haas-duoen.

Til PlanetF1 sagde en frustreret Albon efter løbet, at han og Williams-lejren vidste, at Haas ville skabe problemer.

LÆS OGSÅ: Døende bilmærke satser på forbrændingsmotoren mange år endnu

– Jeg har det fint. Mere bare frustreret over at have fået en god start og ikke få noget ud af det. Vi kommer foran de to Haas-biler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Vi vidste, at de (Haas-bilerne, red.) ville være bagstoppere og ville være trafikpropper. Hvis jeg kunne komme forbi dem tidligt i løbet, havde vi haft en rigtig god chance for at score point.

Efter løbet blev Albon ikke straffet for sin andel af uheldet. Noget den 27-årige racerkører mener er helt på sin plads.

– Jeg tror ikke, at jeg kunne have gjort noget anderledes. Jeg var så langt til højre, som jeg kunne. Jeg tror, at Haas’en til venstre var lidt forblændet, da den gik lidt på tværs og klemte den midterste Haas, og det var det. Det slags sker.

Reklameblok:


– Det er bare uheldigt, for det er det, vi ikke vil have.

– Der er en Ferrari ude, Daniel er en omgang nede, Piastri er en omgang nede, og nu er der en chance for at score point. Det er de løb, vi klarer os godt i. Nu er der åbnet for en af vores rivaler i mesterskabet.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?