Annonce:

Kostede 3,4 milliarder kroner – kan ikke køre i frostvejr

Metrologerne siger, at vi får ned til 20 minusgrader om natten de kommende dage. Det kan få alvorlige konsekvenser for letbanen i Odense.

Selvom letbanen burde kunne køre i frostvejr, måtte man i Odense indsætte busser, så folk kunne komme frem og tilbage torsdag i denne uge.

Letbanen stod ganske enkelt stille på grund af frosten, noget den 3,4 milliarder kroner dyre løsning ellers ikke burde have problemer med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Hos Odense Letbane undskylder man sig med ‘ekstreme vejrforhold’ i byen. Isen er, ifølge direktøren, så kompakt, at strømmen ikke har kunnet komme fra toget og ud i skinnerne.

– Vi har desværre været ramt af ekstreme vejrforhold, der har været de seneste dage med rigtig meget nedbør, som har bevirket, at der er kommet et meget stort lag is på skinnerne i løbet af natten, siger Dan Ravn, direktør i Odense Letbane, til TV2 Fyn.

LÆS OGSÅ: Ron blev ramt af mystisk problem i synshal

Tidligere har Odense Letbane lovet, at letbanetoget skal kunne komme frem i alt slags vejr. Men i denne uge var det altså først torsdag kl. 19, at erstatningsbusserne kunne give passagererne en pause i denne omgang.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det er i øvrigt ikke første gang, letbanen i Odense holder stille på grund af vejret. Tilbage i efteråret 2022 var nedfaldende blade også et massivt problem. Dengang lød undskyldningen, at skinnerne var for glatte.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler