KØB DEN!… før vi gør: Vanvittig M3 Touring søger ny ejer

Officielt findes der kun én – nemlig den E46 M3 Touring BMW byggede i 2001. Men man kan jo altid bygge en selv. Og nu står den her!


I dag er historien en anden. BMW har for første gang nogensinde lanceret en M3 som stationcar – touring som tyskerne siger. Altså officielt. For BMW gjorde faktisk forsøget med E46-modellen i 2001. Læs den historie her.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Politiet brugte hidsig civilbil til at stoppe ulovligt gaderæs

Men… der findes kun ét eksemplar. Så vil du have din egen, må du selv i gang. Eller springe alle trin over og købe den her som står til salg i Connecticut, USA. Af alle steder hos en Porsche-specialist. Ifølge forhandlerens beskrivelse er der ikke sparet på noget – overhovedet!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Udgangspunktet er en 325i. Den kunne nemlig godt fås som touring dengang i midt-00’erne. Siden er alt fra en M3-donorbil så flyttet over. Alene det at tilpasse de bredere skærme har taget timer. Hvis ikke uger!

Og havde det ikke lige været for de mørke hjul, kunne M3’eren faktisk godt gå for at være den prototype, BMW selv byggede. Men det er det altså ikke. Og det gør sådan set bare arbejdet endnu mere imponerende!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Prisen? Den tør vi ikke gætte på. Det gør forhandleren i øvrigt heller ikke. Den er i hvert fald ikke oplyst.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk