SE BILLEDERNE: Politiet brugte hidsig civilbil til at stoppe ulovligt gaderæs

Foto: presse-fotos.dk

Natten til lørdag forsøgte bilister flere gange at få gang i noget ulovligt gaderæs i Storkøbenhavn. Den havde politiet dog luret.


Natten til lørdag listede politiet sig flere gange med til ulovlige gaderæs i det storkøbenhavnske område. Det skriver presse-fotos.dk, som bringer billeder fra stederne.

LÆS OGSÅ: 18-årig bilist stoppet: Kørte rundt med kammeraten på taget

Mediet skriver, at politiet kom ubemærket frem i ‘en mørkere Volkswagen Golf’. En Golf R der blandt andet er kendt fra diverse TV-programmer som følger politiets arbejde. Noget tyder dog på, at politiet har flere af sådanne ‘godt gemte’ og potente Golf R-modeller.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Blandt andet råder Syd & Sønderjyllands Politi over mindst én civilklædt Golf R – firehjulstræk og 300 hestekræfter – der kører rundt med et knap så iøjnefaldende TSI-emblem på bagklappen.

Ikke kun i københavnsområdet 
Tilbage i det københavnske skriver presse-fotos.dk, at det trods politiets indsats flere steder lykkedes at køre løb.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Et andet sted i landet – nærmere bestemt Nykøbing Falster – dukkede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi også op til et biltræf. Af døgnrapporten fremgår det, at politiets tilstedeværelse kostede én mand en betinget frakendelse af kørekortet, da farten var for høj.

Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk