Kendt komiker kalder sin twinturbo Camaro for ‘Bad News’

Komikeren Kevin Hart har givet sin chevrolet camaro navnet

Kevin Hart har humor – også når det kommer til den private bilpark.

Den består nemlig blandt andet af en meget sort Chevrolet Camaro årgang 1969. Bilen er  ombygget ad flere omgange. Første gang for omkring 10 år siden. Vel at mærke før, Hart kom i besiddelse af nøglerne.

Men da han fik dem – nøglerne, altså – besluttede komikeren sig for, at den klassiske Camaro skulle under kniven endnu en gang.

Det tog Timeless Kustoms sig af. Og det var her, at bilen blev udstyret med en 6.2-liters LS-V8’er. Et monster af en kværn som yder 650 hestekræfter og sindssyge 920 newtonmeter. Blandt andet fordi der er koblet et par 68 mm turboladere fra Turbonetics på maskineriet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det hele ved bare 0,55 bars ladetryk.

Af andre ændringer synes vi, det er værd at nævne den forreste del af undervognen. Den er nemlig taget direkte fra den noget nyere Corvette C6. Læg dertil enorme Brembo-bremser og fuldfede 355 millimeter bagdæk.

Derfor kan det nok heller ikke overraske nogen, at Hart har døbt bilen ‘Bad News’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk