Kendt komiker smadrer rekord – køber vildt dyr Corvette

Foto: Barrett-Jackson

Det kører for den amerikanske komiker Kevin Hart – i hvert har han ingen problemer med at sætte rekorder, når sælges biler på auktioner.

Hvor meget vil du betale for en Chevrolet Corvette? Altså hvis vi nu fortælle dig, at den er fra 1959 men har samme motor som den seneste C8? Spørger man den amerikanske standup-komiker er svaret 825.000 dollars. Eller 5,2 millioner danske kroner plus det løse.


For det har han fået en topløs Corvette C1 med 6,2-liters V8. Hvilket betyder, at baghjulene sender 502 hestekræfter direkte i asfalten. Bremser og kalibrer er dog hentet fra den lidt ældre Corvette C7.

Hvilket der nok er en årsag til… som vi dog ikke kender. Men han har god smag, ham Kevin Hart. Det er i øvrigt også ham, der triller rundt i en Dodge Charger med 1.000 hestekræfter. Ja, 1.000 hk.


Dobbelt så meget som den klassiske ‘Vette kan prale af. Uden at kigge nærmere på den ligner Corvette’n sig selv. Altså som den slags nu gjorde i 50’erne. Men vi skal ikke ret tæt på for at se alle de moderne detaljer.

I kabinen er der et nyt anlæg med bluetooth-tilslutning lavet, så det ligner det originale Wonder Bar. Hvilket vi også havde forventet… Altså hvis vi havde den slags penge. Tillykke, Kevin!Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk