Ken Blocks datters sidste hilsen er hjerteskærende – “Jeg har mistet min bedste ven”

Foto: Instagram.com/Lia Block

Mandag 2. januar mistede motorsporten ikke bare en kæmpe stjerne. Ken Blocks datter mistede sin bedste ven.

2023 begyndte på brutal vis for motorsportens verden og dens fans, da rallykøreren Ken Block blev dræbt i en snescooter-ulykke i Utah, USA. Den 55-årige Block efterlader sig konen Lucy og tre børn.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Ken Block er død – det ved vi om ulykken

Blandt andet datteren Lia som – trods sin unge alder – i den grad allerede er gået i sin fars fodspor. Det sætter hun nu ord på i et Instagram-opslag om faderens alt for tidlige død.

– I går mistede jeg ikke bare min far. Jeg mistede min bedste ven. Han var i sandhed hele min verden, og den eneste person jeg nogensinde har set op til, skriver hun.

Reklameblok:– Lige meget hvad jeg gjorde, var han der altid for at støtte mig. Jeg har svært ved at forstå, hvor hurtigt han blev taget fra os alle. Ingen ord kan beskrive, hvor fantastisk menneske min far var. Han levede så mange liv, og opnåede mere på sine 55 år, end de fleste ville kunne nå. Om de så havde 10 liv. Min far levede livet fuldt ud hver eneste dag.

Lia Block var blot 16 år gammel, da hun i mandags mistede sin far. Men den unge kvinde har allerede mange øjeblikke, hun – og Ken Blocks fans – med stolthed kan se tilbage på. Seneste stod hun sammen med sin far bag en serie i fire afsnit, hvor hun sammen med sin far restaurerede en Audi Ur-Quattro fra 1985.

Reklameblok:

Datterens arbejde nåede Ken Block at hylde på sine sociale medier, inden han mandag eftermiddag lokal tid gik bort.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk