Annonce:

Kebabsulten 23-årig sigtet for at sparke på helt forkert bil

Natten til lørdag endte byturen for en 23-årig mand direkte i armene på politiet. Politiet fandt ham i en kebabforretning i det centrale Slagelse kl. 04.25.

Kort forinden havde et vidne forklaret politiet, at den 23-årige mand fra Frederiksberg havde sparket sidespejlet af en patruljevogn.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Her oplyser politiet desuden, at betjentene fandt frem til den 23-årige mand via overvågningskameraer i byen.

Den 23-årige blev efterfølgende afhørt. Men ifølge ordensmagten sagde han ikke noget om, hvorfor politibilen skulle miste et sidespejl.

LÆS OGSÅ: Hver dag er der bøder for 70.000 kroner på ‘smart’ motorvej

Umiddelbart efter afhøringen blev den 23-årige mand løsladt igen. Han kan nu se frem til en bøde for hærværket på statens ejendom.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er langt fra første gang, at berusede personer føler sig berettigede til at lade deres promiller gå ud over ordensmagtens udstyr.

Tilbage i februar fandt en 24-årig mand frem til en parkeret politibil på Østergade i Nykøbing Falster. Bilen mente han at kunne bruge som ‘udstillingsvindue’ for en helt bestemt kropsdel. Læs mere om det her.

Men hvis vi lige skal vende kebaben engang til, kan sådan noget faktisk godt få en i fedtefadet. Sådan helt bogstavelig talt.

Det kan mindst én bilist skrive under på. For nogle år siden blev han nemlig stoppet, mens han var ved at fylde sig med en kebab. Om det var i en BMW, melder historien dog ikke noget om. Læs mere om det her.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler