Annonce:

Bilist får bøde – spiste kebab i bilen

Om det var i en BMW, melder historien dog ikke noget om.

Besøg vores annoncør:

Ligesom vi her i Danmark var ramt coronaen og lockdown, var briterne det. Og det fik en bilist at føle på pengepungen, da han besluttede sig for at køre en tur fra Bristol til Cheddar Gorge.

Hvorfor? For at spise en kebab. Men den gik altså ikke under de daværende restriktioner i det engelske, hvor alt bevægelse uden for hjemmets fire vægge skulle være ‘nødvendig’ for at være lovlig.

Politiet vurderede mandens tur ‘som ikke-nødvendig’, hvorfor de præsenterede ham for en bøde, mens han sad i sin bil og spiste.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– At køre fra Bristol til Cheddar for at spise kebab i din bil er ikke god nok en undskyldning’, lød det i et tweet fra politiet.

LÆS OGSÅ: Ny vejafgift i Danmark gør det markant dyrere at køre bil – “God idé”, siger FDM

Med de nuværende corona-restriktioner må englænderne ikke forlade deres hjem, medmindre de har en anerkendelsesværdig grund, så som at tage på arbejde eller gå i skole, skriver LadBible.

Og en tur for at spise en kebab. Ja, det har politiet altså vurderet som et lige lovligt tyndt grundlag for at starte bilen op.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler