K-Mag: Håber opdateret Haas er forrest i midterfeltet

Foto: Haas F1

Forud for opgraderingerne af Haas-raceren til Ungarns grand prix håber Kevin Magnussen at være blandt de øverste i midterfeltet.

Haas har endnu ikke opgraderet VF-22-raceren siden det første løb på 2022-kalenderen. Det var i Bahrain og helt tilbage i marts måned. Men nu kommer de. Ændringerne på Haas-raceren altså. Det sker formentlig forud for Ungarns grand prix som køres sidst på måneden.

Og det gælder Kevin Magnussen sig til.

– Ingen ved, hvad der er muligt. Men i Østrig var vi helt sikkert det fjerde eller femte hurtigste team. Både Alpine og McLaren har – ligesom os selv – set meget stærke ud i midterfeltet. Så hvis vi kan blive ved med det, vil det være et kæmpe skridt for os, siger danskeren til GPFans.com.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kevin Magnussen er dog udmærket klar over, at opdateringer ikke altid betyder en bedre racerbil. Alligevel mener han, at selv et lille skridt fremad kan gøre den store forskel for Haas. Særligt set i lyset af, hvor tæt de forskellige teams ligger i midterfeltet i år.

– Det er spændende, men vi er også nødt til at være forsigtige. Andre teams ser ikke ud til at have fundet ret meget med deres opdateringer. Vi kan forhåbentlig få noget ud af vores.

Ses vi til Auto Show?


Det er en afklaret Magnussen, der ikke forventer de store spring i Haas-raceren. Men som han siger, er selv en lille forbedring velkommen.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk