Jacob sælger DBA’s dyreste Mustang: En vaskeægte Bullitt

45-årige Jacob Hallager fra Valby sælger den dyreste Mustang på DBA. Foto - DBA Guide.

Har du også altid drømt om at drøne rundt i en klassisk, amerikansk bil, der både vækker opsigt, men samtidig er komfortabel, morderne og unik?

Så skal du læse med nu. Du kan nemlig blive ejer af lige præcis det. Det skriver DBA Guide.

45-årige Jacob Hallager fra Valby er stor bilentusiast. Han sælger nu den Ford Mustang Bullitt, han gav sig selv i fødselsdagsgave. Den er noget helt særligt for ham, men nu skal nye ejere have glæde af den.

Bilen er den dyreste Mustang til salg på DBA, og samtidig med at den er en mere moderne udgave af en klassisk bil, er den udstyret med både nye og klassiske detaljer, så den passer godt til den moderne bilentusiast, der har øje for detaljerne. Hvis du kan lide en god historie, vil bilen også falde i din smag. Jacobs Mustang er skabt efter den bil, Steve McQueen kørte i i filmen ’Bullitt’ fra 1968.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Alt dette kan DBAs dyreste Mustang

Modellen er en Ford Mustang 5,0 V8 GT Fastback Bullitt.

Det er ikke kun historien og udseendet, der spiller på den Mustang, Jacob sælger. Den har de fedeste detaljer, der får englene til at synge for dig, hvis du går op i, at de originale og gamle elementer er bevaret. Bilen er også noget for dig, der vil have masser hestekræfter, og hvis du kan lide en mere moderne bil med sædevarme og Apple Carplay. Den kan altså lidt af hvert og kan behage enhver bilentusiast.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:
Detaljegraden er høj, da Ford i 2018 lancerede specialudgaven af Mustang Bullitt fra filmen ’Bullitt’. Endda knoppen på gearstangen er en ’Pool ball’ som den i filmen. Foto – DBA Guide.

Denne Mustang Bullitt er en mere moderne udgave af bilen fra filmen ’Bullitt’. Både udstyr og komfort er opgraderet på en lang række punkter:

– Den har forstærkede bremser og indsugning fra en GTs 350, så den yder lidt mere. Den har også performance-undervogn, fortæller Jacob til DBA Guide.

Derudover har bilen manuelt gear, så man får den rigtige føling med bilen.

– Jeg elsker manuelt gear. Det giver en særlig følelse. Lidt ligesom når golfspillere rammer bolden rigtigt, og det hele kører. Jeg har det på samme måde med pedalerne og gearstangen, siger en begejstret Jacob til DBA Guide.

Motoren er en 5,0 liters V8, som yder 464 hestekræfter.

– På mange måder er det en opgraderet bil, samtidig med at det er en rigtig ’american muscle’-bil, siger Jacob til DBA Guide. 

Det koster den dyreste Mustang på DBA

Nu skal du holde godt fast; for selvom bilen har et flot design, både indvendigt og udvendigt, koster den ikke så meget, som man måske skulle tro for sådan er ”muskelbundt”.

– Man er altid i godt humør, når man kører i den. Den kan blive din for 750.000 kr. Og den bliver ikke produceret længere, fortæller Jacob til DBA Guide og fortsætter:

– Skulle man have noget, der var tilsvarende, hedder det 903.000 kr. for en ny Ford. Men så er det jo ikke en Bullitt, som har den historie, som den her har.

Bilen er yderst moderne både i udseende og udstyr. Den har både bakkamera med guidelinjer og parkeringssensor, så du kan undgå ridser i den flotte lak. Foto – DBA Guide.

Køreglæden er altså noget af det, du kan glæde dig til, hvis du bliver den nye ejer af denne Mustang. Men du skal ikke forvente at kunne få denne glæde helt alene, når du kører rundt på vejene.

– Jeg synes altid, man overvejer, når man køber den her type bil, om den er for meget. Jeg har kun fået positive reaktioner fra alle, fortæller Jacob til DBA Guide.

Denne scene husker man bilen for

Den unikke, grønne Mustang Bullitt blev lanceret i jubilæumsåret for udgivelsen af filmen af samme navn. Her spiller Steve McQueen føreren af Mustang Bullitt i den ikoniske flugtscene i filmen fra 1968. Filmen ’Bullitt’ indeholder, hvad flere anmeldere kalder ’En af de mest ikoniske bilflugtscener i filmhistorien’. Det gør Jacobs bil ekstra speciel, også fordi vognen er lavet i begrænset antal.

Der er flere detaljer ved bilen, der er taget fra bilen i ’Bullitt’:

– Den har den samme farve, som den der var med i filmen. Farven kaldes ’Highland green’. De har prøvet at bevare en række detaljer. Der er eksempelvis ingen ’Ford’ eller ’Mustang’-badges på bilen, fortæller Jacob til DBA Guide.

Motoren leverer at bilen kan gå fra 0-100 kilometer i timen på 4,6 sekunder. Dens topfart er 263 kilometer i timen. Foto – DBA Guide.

Også gearstangen er den samme som i filmen. Knoppen ligner den hvide ball på et poolbord.

– En ikonisk detalje fra Steven McQueens bil fra dengang, siger Jacob til DBA Guide.

Den helt rigtige lyd

Jacob er en ægte bilentusiast. At han er glad for at køre i Mustangen er ikke til at skjule. Han er særligt glad for én ting, når det kommer til biler. Det er lyden.

Lyden er alfa omega, når Jacob drøner rundt i sin Mustang. En detalje han gerne fremhæver ved sin Mustang:

– Bilen kan sagtens larme, selvom man kører indenfor hastighedsgrænserne … som man selvfølgelig gør, fortæller Jacob med et smil til DBA Guide.

Er du mere til lyden af musik, når du kører rundt på landevejen i en lækker slæde? Så er der også mulighed for det i denne bil. Den har installeret et kæmpe B&O-anlæg, så du kan sikre dig at overdøve de ”wroom wroom”-lyde, bilen giver, når den gasser op.

Det er dog ikke på grund af de høje lyde fra motoren, at Jacob sælger sin Mustang. Faktisk bruger han kun sjældent anlægget. Han kan meget bedre lide at lytte til motoren.

Reklame-video: