Ja, den findes – Audi A4 som pickup

Ikke fordi det er fabrikkens værk, men altså der kører mindst én Audi A4 rundt som pickup.

Dette eksemplar af en tredje-generations Audi A4 blev bygget i 2004, og den var højst sandsynlig gået i bilernes store glemmebog, hvis det ikke havde været for én meget væsentlig detalje.


I stedet for det sedan-looket er lige denne A4’er nemlig omdannet til en pickup. Eller Ute som australierne siger. Det kan lade sig gøre, fordi en amerikansk karosserimager har lagt mere end blot et par timer i projektet.

Bilen er lige nu til salg på Bring A Trailer, hvor den nuværende ejeren lægger hele dokumentationen for selve ombygningen frem. Også billeder fra da man forstærkede karosseriet, så bilen ikke lider alt for meget under, at taget mangler.


LÆS OGSÅ: Kvinde sigtet for narkokørsel – Var skæv til køreprøve

Og nu skulle man tro, at sælger har skudt prisen i vejret. Men det er faktisk ikke tilfældet. Bevares, på tidspunktet for denne artikels udgivelse er der 14 timer tilbage af auktionen, og bilen er budt op i 9.600 dollars. Eller omregnet til dansk mønt 60.000 kroner.

Teknikken ‘brokker’ sig lidt
Men det kan stadig ikke stå mål med, hvad ombygningen alene højst sandsynligt har kostet.

Generelt må næste ejer dog leve med teknik, der opfører sig lidt sjovt. Eksempelvis lyser selestrammeralarmen konstant, fordi de bagerste sæder (af indlysende årsager mangler). Det samme gør sig gældende for advarselslampen om lys, fordi den tredje bremselygte i den originale bagrude selv sagt ikke findes mere.

Små fejl på et ellers fedt køretøj. Den 1,8-liters turbobenziner er der ikke meget spark i. Til gengæld har den ikke rundt 100.000 mil eller 160.000 kilometer endnu.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se flere billeder af bilen.