Hvordan får du lækker lyd i hjemmet? Monitor Audio er svaret

Monitor Audio hos Custom Audio Denmark

Hvis du skal have lækker lyd derhjemme, så er det værd at kigge i retningen af Monitor Audio. Her laver man nemlig lidt af hvert – og det er til hele hjemmet. 

Monitor Audio er en engelsk ejet specialist ud i lyd og hi-fi-højttalere. Kort sagt ved de lige præcis alt om den lækre lydløsning, som alle os med hang til god lyd drømmer om. For når man i tæt på 50 år har arbejdet med lyd, kan man godt tillade sig at kalde det forfinet håndværk. Og i England har de været i gang siden 1972, hvilket har givet ekstremt meget erfaring. Erfaring som du kan høre i dag.

For de bygger afgjort nogle af de bedste lyd- og højttalersystemer i verden. Og så er varekataloget enormt. Det bugner med alt, du kan forestille dig. Har det noget med lyd at gøre, findes det her.

Og så er det pænt at se på. For ja, vi kommer ikke uden om, at god lyd fylder lidt. Men så er det jo godt, at systemerne både er en fryd for både øje og øre.

Anerkendt af de skarpeste ører
Og det ved omverdenen godt. For så sent som i år har Monitor Audio modtaget priser for deres lyd. Det blev til en EISA award for Silver 500 7G, der er syvende generation af Silver serien!

En pris uddelt af de skarpeste hi-fi-ører i hele Europa. Så der er altså noget om snakken!

Hvad kan du så bruge højttalersystemet til? Tja, det er vel snarere et spørgsmål om, hvad du ikke kan bruge det til. Og hvor det ikke kan stå. For englænderne har som nævnt i rigtig mange år bygget hi-fi-højttalere, surround-anlæg og indbygningshøjttalere.

Subwooferen er heller ikke noget problem. Heller ikke hvis den skal integreres som en del af dit hjems indretning. Mulighederne er snart sagt uendelige, og uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at den fortrinlige lydoplevelse følger med. Hver eneste gang hos Monitor Audio.

Du kan roligt skråle med i badet
At finde design og lyd til enhver smag er altså i høj grad en mulighed. Også hvis du har brug for lyd uden for hjemmets fire vægge. Monitor Audio gør en god figur, hvis lyden skal spille havefesten i gang – eller endnu mere op.

Det smarte ved det hele er faktisk, at der snart sagt ikke er det rum, hvor du ikke vil kunne finde plads til en løsning fra Monitor Audio. Om det så gælder vådrum som badeværelset, er der en løsning til det også.

Dermed er der ingen undskyldning for ikke at skråle med på dit favoritalbum, når du står under bruseren. Det skulle da lige være, hvis din sangstemme absolut ikke kan bære det. Men det er straks en anden snak.

En anden god ting er, at alle budgetter kan være med. Lækker lyd behøver nemlig ikke koste både en arm, et ben og din nabos førstefødte. Netop derfor findes der alt lige fra begyndersættet til den helt vilde Platinum-serien.

Lydmæssigt har du altså alle muligheder for at være godt dækket ind i dit eget hjem med Monitor Audio fra Custom Audio Denmark.

Reklame:

Besøg Custom Audio Denmark med det samme – enten på hjemmesiden eller i butikkerne i Holbæk eller Hillerød.

Custom Audio Holbæk
Lundemarksvej 23 B
4300 Holbæk

Custom Audio Hillerød
Fredensborgvej 39
3400 Hillerød

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk